Metropolitní léto hereckých osobností


Letní scéna Vyšehrad, Letní scéna Výstaviště Holešovice

21. ročník Metropolitního léta hereckých osobností proběhne od 7. června do 31. srpna 2024 v Praze na Letní scéně Vyšehrad, Letní scéně Výstaviště Holešovice a v divadle Studio DVA. Kromě legendární love story STARCI NA CHMELU a loňských novinek Chlapi sobě a Bez roucha budou hlavním lákadlem letních scén premiérové tituly Pitevna a Judy. Chybět samozřejmě nebudou ani osvědčené tituly z minulých let a již počtrnácté jsou připravena hudební setkání pod širým nebem a posedmé chystáme na srpen do divadla i Léto slovenských hvězd.

Představení na Letní scéně Vyšehrad, Letní scéně Vítězná začínají ve 20:00 hodin (na Letní scéně Výstaviště Holešovice pak v 19:30 či ve 20:00 hod.) Do areálu Letní scény Vyšehrad je vstup umožněn vždy 30 minut před začátkem představení/koncertu. Letní scéna Výstaviště Holešovice je otevřena pro návštěvníky vždy hodinu před začátkem představení.

Představení se konají i za deště a nepříznivého počasí. Jeviště je kryté a diváci dostávají v případě deště pláštěnky. Používat deštníky během představení je zakázané. V případě chladného počasí je možné si zapůjčit deku za poplatek 20 Kč.