Navštivte unikátní výstavu Tajemná Indonésie – Tamtamy času (patro +2)


Srdečně vás zveme na unikátní výstavu „Tajemná Indonésie – Tamtamy času“, kterou můžete navštívit v PALLADIU v patře +2 v prostoru nad fitness centrem Form Factory.

Výstava je otevřena denně od 12 do 19 h až do konce dubna 2024.

Tato nezapomenutelná výstava o tajemném ostrově Nová Guinea vznikla díky dobrodružným cestám českých objevitelů do zapomenutých koutů planety. Můžete v ní objevit tajemství Nové Guineje, Indonésie, Pacifiku i Šalamounových ostrovů. Unikátní etnografické sběry, jako jsou obrovské rituální totemy bisj, štíty, iniciační masky, oštěpy, luky a šípy, kamenné rituální sekery a kostěné nože, čelenky a zdobení, vše to naleznete v atmosféře bujné džungle se zvířaty. Nechybí ani stavby domorodých chýší a projekce filmů. Osou expozice jsou velkoformátové fotografie, které vám přiblíží krásu a tajemství této exotické destinace.

Výstava prezentuje historické materiály největších es cestování, jako jsou Jiří Hanzelka, Miroslav Zikmund a Miloslav Stingl. Prožijte malou degustaci výstavy, projděte se extrémní exotikou s atraktivní faunou a flórou, navštivte tajemný tropický prales se zajímavými zvířaty a zhlédněte senzační mumii. Výstava odhaluje tajemství obrovské říše Indonésie s celkem 17 000 odlišnými ostrovy.

https://www.palladiumpraha.cz/novinky-a-akce/