Festival KOLEM SVĚTA nyní ONLINE


Spustili jsme sérii ONLINE přednášek

Za jedno měsíční předplatné můžete vidět více než 100 archivovaných záznamů. A pokud si pořídíte členství PREMIUM, tak máte dostupné ty nejnovější přednášky včetně nových streamů každý týden.

TANZÁNIE – Safari, trek a etnika

29.5.2023 v 20.00 :: Nekonečné pláně NP Serengeti nabízí pravou divočinu. U jezera Ndutu potkáme velkou migraci. Strmou cestou sjedeme do kráteru NgoroNgoro. Nevynecháme NP Tarangire s nádhernou přírodou plnou baobabů.

Tádžikistánem z východu na západ

5.6.2023 v 20.00 :: Z divokého a turisticky zcela nepoznamenaného Pamíru se přesuneme do hlavního města Dušanbe a následně do nádherných Fanských hor s neuvěřitelně tyrkysovými jezery. Poté přejedeme do Uzbekistánu a závěr strávíme v Samarkandu na bájné Hedvábné stezce.

Rok v Mexiku

13.6.2023 v 20.00 :: Přednáška plná příběhů, fotek, cestovatelských tipů a humoru! Pokecáme o tom, jak se sebrat, všeho doma nechat a odjet na druhou stranu světa dělat úplnej opak toho, co doma. Co je potřeba zařídit, jak si sbalit do jednoho batohu a kolik musíte mít na účtě. Podělíme se s váma o tipy, jak žít v zahraničí za málo peněz a přitom zapadnout do místní komunity.

Slovinsko

Přehrát záznam :: Dlouhou dobu čekalo nádherné SLOVINSKO na naši návštěvu. Objevování jsme vzali od A do Z a spolu se třemi dětmi jsme vyrazili na několikadenní trek do Julských Alp, na zážitkový rafting na řece Soča a nebo do krasových jeskyní, které nemají v Evropě obdobu.

https://online.kolemsveta.cz/